Isäinpäiväkakkuun tein 4 munan kakkupohjan.

4 kpl (lasi) kananmunia
1 lasi sokeria
3/4 lasia vehnäjauhoja
1/4 lasia perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Munat ja sokeri vatkataan. Keskenään sekoitetut jauhot lisätään siivilän läpi. Sekoita varovasti.

Paistoin silikonisessa (Lidlistä ostettu) keltaisessa tähtivuoassa 175 °C n. 30 min.

Edellispäivänä täytin kakun. Leikkasin kahteen osaan. Kostutin vaniljasokerilla maustetulla laktoosittomalla rasvattomalla maidolla. Väliin kotitekoista vadelmahilloa ja banaania. Päälle sivelin vadelmahilloa. Kakku oli kuvun alla jääkaapissa yön yli mehustumassa. Aamulla päällystin sen mansikkakermavaahdolla. Laitoin koristeeksi hopeakuulia ja pätkisminipaloja.1058397.jpg